Over SHW

Onze kartbaan heeft zich in de afgelopen decennia bewezen als bakermat voor de kartsport. Vele regionale -, nationale – en internationale kampioenen in de kartsport zijn Ooit begonnen in Strijen.

Het 650 meter lange circuit kent vele rijtechnische uitdagingen wat de baan geschikt maakt als trainingsbaan voor beginnende rijders. Speciaal voor de mini junioren worden de eerste 15 minuten van elk uur gereserveerd om veilig te kunnen trainen.

Voor de jeugd en hun begeleiders organiseert onze vereniging SHW ook trainingen en cursussen die bijdragen aan de rijvaardigheid en veiligheid op de baan.

Ook de geoefende wedstrijdrijder komt aan zijn trekken, de vele korte bochten zorgen ervoor dat schakel en rijtechniek geperfectioneerd moeten zijn om aan snelle tijden te komen. Vandaar dat men ook regelmatig internationale rijders ziet trainen op onze baan.

Om te mogen rijden op de kartbaan in Strijen dient U lid te zijn van onze vereniging SHW of een daglidmaatschap kaart van € 45.00 te kopen welke alleen contant kan worden voldaan in de kantine. Wanneer U lid bent van SHW dan kunt U het gehele jaar vrij rijden tijdens de openingstijden. De kosten voor een jaar Iidmaatschap zijn € 375,00 begint op 1 januari en eindigt 31 december van elk jaar.

Voor nadere informatie over onze huisregels,openingstijden en het clubreglement verwijzen we naar het informatieboekje SHW welke U onder documenten kunt vinden.