Kartbaan weer open, alleen voor LEDEN!

Beste kartvrienden,Kartbaan Strijen gaat weer open! Te beginnen ALLEEN VOOR LEDEN!

De persconferentie van vandaag laat ons weer terugkeren naar de intelligente loc down van 14 Oktober. Betekent dat we weer iets meer ruimte krijgen om te sporten en te karten. Wel heel duidelijk met enkele voorwaarden!!!

Maximaal met 4 personen bij elkaar (wel op anderhalve meter) mondkapjes verplicht op het gehele terrein de anderhalve meter ten alle tijden respecteren en aanhouden registreren via de website (alleen voor leden) maximaal 1 begeleider per rijder

We zijn een vereniging en de leden krijgen voorrang. Daarom komend weekeinde alleen toegang voor leden. Afhankelijk van de animo blijven we dit de komende weken doen of zetten we de registratie ook open voor niet-leden. Wel graag voor 1 dag per weekeinde registreren, gun de andere leden ook een plekje!

Aanstaande zondag 22 November begint ook de minicursus, betekent dat er pas kan worden gereden vanaf 12.30 uur. Paddock is open vanaf 12.00 uur!!

Laten we samen zorgen voor een veilige omgeving op de paddock en kartbaan. Ook al vind je alle maatregelen wellicht ‘overdreven’, het bestuur vindt van niet!! Respecteer de regels of kom niet!!