Kartbaan Strijen gesloten!

Beste kartvrienden,Kartbaan Strijen sluit voor 2 weken.

De persconferentie van gisteren zal jullie niet ontgaan zijn. Ook wij hebben met spanning gekeken, direct overlegd waar we verstandig aan doen en met de gemeente besproken wat wel en niet kan. Ons besluit; de kartbaan zal de komende twee weken gesloten blijven. 

Dit is de enige logische keuze op dit moment en heeft alles te maken met de drukte op het terrein, de dringende oproep om zoveel mogelijk thuis te blijven en niet-noodzakelijke reizen te vermijden. “We doen dit voor elkaar. Uit solidariteit met de mensen die werken in de zorg, mensen die zorg nodig hebben en mensen die geraakt worden door de maatregelen zelf,” zei minister De Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

We willen onze leden, vrijwilligers en hun naasten niet onnodig in gevaar brengen. Ook zijn wij van ambulancepersoneel en medici afhankelijk wanneer er een vervelend ongeluk gebeurd. Hen willen we in deze tijden niet belasten met mogelijke perikelen op de baan. De gezondheid van ieder staat op één. 

Dat er teleurstelling is, snappen we natuurlijk. Helaas is het even niet anders.

We hopen jullie hiermee voor nu voldoende te hebben geïnformeerd. De overheid maatregelen zijn afgekondigd voor 2 weken, te beginnen op woensdagavond 4 November. Hopelijk kunnen we over 2 weken goed nieuws melden en dan zijn we op 21 November weer open!

Stay Save en tot snel!
Het team van Kartbaan Strijen