Clubrace Kalender & Clubreglement 2024

De kalender is rond en de reglementen zijn bekeken en herzien!

Nieuwe Klassen

Rijders met Rotax Mini Max motoren mogen vanaf dit jaar meerijden bij de Mini Junioren voor een eigen klassement. De ID Rocky klasse heeft tijdens drie Clubraces (clubrace 1, 3 en 4) een plek in het tijdschema gekregen. Hier gaan we gebruik maken van ID Engines wedstrijd motoren die geloot worden bij de inschrijving. Twee primeurs dus voor SHW: lootmotoren en een 4-takt klasse in het clubkampioenschap! De ID Rocky is prachtige klasse om wedstrijd ervaring op te doen om uiteindelijk de sprong te maken naar de 2-takt Mini-klassen of de NK 4-takt.

Oudere heren en dames, niet getreurd. De Senioren 25+ blijven gedurende drie Clubraces (clubrace 2, 4 en 5) ook onderdeel van ons programma.

Bandenreglement

Daarnaast wisselen we van banden voorschrift. Dankzij Kartstore Benelux kunnen we voor gereduceerd tarief Vega banden aanbieden. Daarmee maken we wedstrijden rijden financieel nog aantrekkelijker. De Junioren zullen dit jaar rijden met de Vega Groen band. De Senioren en Senioren 25+ stappen over naar de Vega Wit. Voor natte omstandigheden zal de Vega W6 band de voorgeschreven band zijn.

Bekijk voor het volledige reglement ons Clubreglement!