Clubrace 1 op Kartbaan Strijen! 18-04

Beste kartvrienden,​ Over een kleine maand is het zover: CLUBRACE 1 op Kartbaan Strijen!
​Zondag 18 april gaan we los met de eerste clubrace van 2021! Er zijn een aantal nieuwigheden, namelijk:

  1. Op zaterdag 17 april geen trainingsmogelijkheden vanwege een ingelaste 4-takt wedstrijddag
  2. Rookie Cup rijdt op zaterdag!
  3. Zoals aangekondigd: de Senioren 25+ klasse gaat alle vijf de clubwedstrijden rijden
  4. Een schakelklasse! We hanteren het regelement NK Chrono KZ2 2021 met enkele aanpassingen
  5. Open wedstrijd dus ook toegankelijk voor ‘leden zonder vrij rijden’
  6. 1-malig een lager inschrijfgeld. Deelname kost € 75,-

-1- Waarschijnlijk vindt er geen NK plaats voor dit moment. Daarom organiseren we in samenwerking met Kartfestival een clubwedstrijdje voor 4-taktrijders! Kartbaan Strijen organiseert voor de 4-takt rijders een 1-dagswedstrijd met als inzet de ‘Strijen Bokaal’. Inschrijven via de website: Wedstrijden (kartbaanstrijen.nl)
​-2- Om spreiding van de deelnemers te realiseren is het noodzakelijk om de Rookie Cup op zaterdag te rijden, op de 4-takt dag. Inschrijven via de website: Wedstrijden (kartbaanstrijen.nl) Het inschrijfgeld is € 25,-
-3- Ben je 25+ en GEEN NK, GK4, KNAF of Internationaal-wedstrijd rijder? Dan heb je nu de kans om clubraces te rijden met je Senior automaat! Trainen is leuk maar wedstrijd rijden zijn veel leuker! Daarom hebben we dit jaar deze nieuwe klasse geïntroduceerd. Er wordt gezamenlijk gereden met de Senior klasse, wel een apart klassement. Verdere informatie vind je in de reglementen 2021 Documenten (kartbaanstrijen.nl) Inschrijven via de website: Wedstrijden (kartbaanstrijen.nl)
​-4- Gewoon omdat het kan! Vroeger werd er wedstrijd schakel gereden, wat een spektakel! Van verschillende kanten kwam de vraag of we dit een keertje wilde organiseren en dat gaan we doen. Of het een vast item wordt hangt van jullie af dus schrijf in! Natuurlijk zullen er snelheidsverschillen zijn maar wat maakt het uit! Racen met een schakel is fun👍 We gaan rijden volgens het reglement NK-Chrono KZ2 met enkele aanpassingen Inschrijven via de website:  Wedstrijden (kartbaanstrijen.nl)

​-5- Vanwege Corona zijn er bijna geen wedstrijden. Om die reden maken we van clubrace 1 een ‘open’ wedstrijd. Niet-leden mogen meedoen, mits ze lid worden. Ze kunnen dan kiezen om ‘lid zonder vrij rijden’ te worden, dit kost € 50,- per kalenderjaar. Wat houdt dit lidmaatschap in:​ -A- je bent verzekerd tijdens de wedstrijden op de ongevallenpolis van Kartbaan Strijen. -B- als je wilt vrij rijden/trainen moet je baanhuur betalen. -C- je racet wel mee voor het dag klassement maar NIET voor het clubkampioenschap. -D- lid worden kan via de website: Lid worden (kartbaanstrijen.nl)

-6- Inschrijfgeld is vastgesteld op € 75,- per rijder. Alleen de Rookie cup is € 25,-

Voor vragen over de wedstrijd: mail naar wedstrijd@kartbaanstrijen.nl Voor vragen over de techniek/banden: mail naar tc@kartbaanstrijen.nl

We willen er een mooie dag van maken met veel leden dus schrijf je in!
Het team van Kartbaan Strijen